Hvor å identifisere en Ficus

December 26

Gråtende fiken, også kalt Ficus benjaminas, selges ofte i butikker med bare "ficus" på etiketten. Disse trærne er populære houseplants det er relative enkelt å holde dem innendørs med sol og skygge. Hvis du nylig har kjøpt et hjem med et tre i bakgården eller innendørs, eller hvis du fant et tre du elsker og vil vite hva du skal se etter i fremtiden, er det noen IDer å fortelle hvis du er interessert i treet er faktisk en ficus.

Instruksjoner

•Kontroller bladene på treet å se om de er grønne og føler noe som Lær. Bladene kan ha litt hvit på dem, og skal være glatt. Anlegget var bare flyttes, men kan bladene har falt av. Dette kan fortsatt være en ficus, men vente inntil bladene vokse tilbake for å finne ut sikkert.

•Kontroller bladene igjen for å se om de deler stammer. Noen trær og planter har en blad per stammen eller blader som endrer retning (hver andre en). Imidlertid ta note om treet har flere blader deler en stilk, som dette kan være et ficus tre.

•Kontroller se hvis planten vokser i et område hvor det er i solen for meste av dagen (selv om det kan være en tid når det er dekket i skyggen). Hvis det er en ficus, vil det være blomstrende i et solfylt miljø. Ta note av sollys forholdet før du bestemmer om det er en ficus.

•Examine stammen på treet å se om stammen er tynne sammenlignet busken av bladene på treet. Varsel hvis bagasjerommet har kurvatur, som de fleste ficus trær har noen kurver i bagasjerommet. Dette kan være en komplett curl i bagasjerommet, stammen tilsynelatende som om to stammene er pakket rundt hverandre, eller stammen er bøyd på en vanskelig måte.

•Se om frukt eller blomster på treet. Hvis treet er inni og har frukt eller blomster, er det nok ikke en ficus treet. Hvis det er liten frukt eller blomster på tre utendørs, kan det imidlertid være en ficus treet.

•Sammenligne dine funn med bilder og informasjon finnes på Internett (se ressurser) eller hagearbeid bøker.