Hvor å identifisere en busk i hagen din

December 17

Hvor å identifisere en busk i hagen din

Selv om hundrevis av varianter av busker og små trær er plantet til liggende både rurale og urbane hjem, deles inn i to hovedkategorier: busker og eviggrønne. Løvfellende busker løvene høsten; evergreens beholde sine blader eller nåler hele året. Busker er også definert av stedene der de kan vokse. Noen gjøre det bra i iskalde nord klima, og andre krever subtropiske eller tropisk varme. En omsorgsfull undersøkelse av anlegget og dens økende vaner vil hjelpe hjemmet gartneren med busk identifikasjon.

Instruksjoner

Finne ditt område voksende sone på USDA sonen kartet (se ressurser). Dette vil hjelpe deg begrense valg for din busk basert på planter som vokser i din region.

• Merk om busk produserer blomster og/eller frukt. Mange busker bevis blomster våren til forsommeren, som forsythia og lilla, og noen produsere bær om høsten, for eksempel hollies. Merk form, farge og blomstrende tiden av blomster og om blomster er enkelt eller gruppert.

•Ta merke til formen på busk. Busker vokser naturlig i mange forskjellige former og størrelser. Noen har gråt grener som henger ned; andre er oppreist og sprer seg. Noen busker er runde eller verden formede, mens andre er bredt på basen og taper oppover. Elliptiske busker er avrundet og tykkere i midten. Kolonne busker presentere sider som er mer eller mindre en parallell og er høyere enn bredden. Einer er for eksempel en lav vekst, spre evergreen busk som gjør det bra i de fleste voksende soner i USA.

•Examine blader eller nåler av busken. Fargen på fallet løvverk er en indikator av løvfellende plantearter. Bladene kan være runde, avlange, smale, brede, tykke eller voksaktig. Blad kantene hende glatt eller tenner og grov. Samle noen blader for studier og som et hjelpemiddel til identifikasjon.

Mange eviggrønne busker presentere spraglete løvverk. Gull kjegle einer (Juniperus) er en oppreist kolonne-formet busk med lyse gule tippet løv våren og forsommeren. Juniper vokser best i full sol og vil nå 8 til 10 fot høye ved forfall.

Gulltråd falsecypress (hvit pisifera) vokser opp til 15 fot høy. Bladene er spraglete med en dominerende gul tips til bladene. Gulltråd falsecypress brukes som en lys gul aksent plante. Bladverket forblir gul året rundt.

•Skjære et blad eller en liten bit av en gren og ta det til fylket direktenummeret kontoret. En kunnskapsrike horticulturist kanskje kunne foreta en umiddelbar identifisering og gi deg råd hvordan ta vare på busk.

•Consult en busk og tre identifikasjon bestille og ser opp sannsynlig busker basert på observasjoner. Arbor Day Foundation hjemmeside tilbyr en interaktiv online busk og tree identifikasjon databasen og tilbyr også detaljert bøker om treet identifikasjon og dyrking. Tre identifikasjon bøker kan også finnes på den lokale offentlige biblioteket eller de fleste bokhandlere.