Hvor å hindre vanndråper dannes en dusj taket

April 21

Hvor å hindre vanndråper dannes en dusj taket

Du kan ikke tenke på vanndråper dannet på din dusj tak ofte, men hvis du tar en god titt, problemet er klart. Vanndråper kan la striper og flekker med mold på taket. Problemet er at, uansett hva du gjør, steam vil stige fra dusjen og kondensere når den treffer en overflate. Det er å bøte på dette, men.

Spray behandling

Kommersielle dusj rengjøring behandlinger som dusj, dusj skinne rent og tåken borte forhindre såpe avskum buildup ved å lage en film over dusj overflater som vann synker ikke holde seg til. "Skravur" opprettet når vann treffer det vil også holde tak relativt fri for vanndråper. Rengjør taket grundig før du bruker dusj behandling. Tørk med en myk klut, og la dem tørke. For best resultat, gjelde renere taket etter hver dusj.

Tekstur taket

Et strukturert tak frastøte ikke vann, men det vil gjøre det vanskelig for vanndråper til skjemaet. Teksturering en flat dusj taket er det samme som teksturering noen tak med felles sammensatt. Beste teksturer som hindrer vanndråper er ujevne eller Rillet, som du kan opprette bare med lang-nap Rull over våt sammensatte. Du må vente et par dager å bruke dusjen etter teksturering taket, men resultatene krever lite vedlikehold.

Tilt taket

Hvis du gjør en fullstendig oppussing av bad og leter etter en forebyggende for vanndråper opp ovenfor, design badet med skråstilt tak minst over dusjområdet. Når vanndråper treffer taket, de vil skli ned taket til veggen, og til slutt i bassenget og ned i avløpet. Dette fungerer best når du behandler tak og vegger med dusj renere.

Redusere Steam

Mindre damp som stiger ut av dusjen, færre vanndråpene opparbeide. Mens kalde dusjer er antagelig ikke verdt resultatet av et dropless tak, holde temperaturen på komfortable omgivelser og unngå kjører varmt vann kjører lenge slik badet ikke blir tykk med damp kan redusere vanndråper. Hvis du er villig til å skru ned varmen, holde lange håndtak nal beholdningen på badet å tørke bort dråpene så snart du er ferdig dusjing.