Hvor å hindre flom farvann fra inn

July 4

Hvor å hindre flom farvann fra inn

Oversvømmelse er vanlige naturkatastrofer som påvirker små samfunn, hele byer eller noen ganger et helt land. Når flomvannet kommer innendørs, kan den mest betydelige skaden skje. De bor i flom utsatt områder bør ta initiativ til å forberede sine hjem potensielle flom for å unngå personlig tap. Oversvømmelser kan skje uten varsel og kan forekomme enhver tid av året.

Instruksjoner

Hvor å hindre flom farvann fra inn

•Elevate bygningen og forsterke den med en av flere metoder foreslått av Federal sosialtjenestene. FEMA heftet på heve lavland hjem kan finnes på på FEMA nettsted. Alternativene inkluderer heve hele fundamentet og plassere en høyere støtte, samt legge på levende plass til et høyere nivå av hjemmet og gjør lavland deler unødvendig for levende.

•Plasser sand poser eller bjelker, stablet høyere enn flomvannet forventes å stige, over områder utenfor og bort fra bygningen å forhindre flyten av vann fra å nå huset. Stable en rad av poser eller trebjelker i en linje side ved side i området der vannet er sannsynlig å nærme. Stable neste lag på toppen sikkert og vinkel provisorisk veggen i en retning som vil få vann til å rulle vekk eller rundt bygningen. Denne typen vann blokkerer kan forhindre betydelig skade på indre av din bolig.

•Seal veggene i noen kjellere lavnivå etasjer med en impregnering sammensatte for å hindre seepage fra mettet jord. Bruke et produkt som Masterseal 340, Chemrix eller ChemMasters og børste den på i tykke, selv frakker. Forbindelsene er helt vanntett, men ikke vil bøye. Hvis det er skiftende foundation eller vegger, kan sprekker åpne seg og tillot seepage.

•Rengjør ut rennesteinsunge regelmessig og holde rusk av taket å tillate gratis vann ned avløp. Hvis takrenner er tett med blader eller rusk, kan flomvannet sikkerhetskopiere og skape lekker inn i bygningen ovenfra.

Tips og advarsler

  • Heve de elektriske panelene til et område over potensielle flom nivå hvis du bor i en flom utsatt område.
  • Se på TV eller lytte til været radioer under stormene å bli informert skiftende værforhold.
  • Identifisere demninger i ditt område og vet hva som kan skje hvis en av dem mislykkes.
  • Bli kjent med lokale nødevakuering planer.