Hvor å hekte en vippebryter

February 17

En vippebryter er en bryter med to posisjoner. I en posisjon forbinder elektrisk kraft til en enhet. I andre posisjon, er kraften til enheten frakoblet. Veksleknappen bytte har en fane eller liten spak som kan heves eller senkes å plassere veksleknappen bytte i sine to posisjoner. Dette kobler til og kontaktpunkter i veksleknappen bytte. Et eksempel på en vippebryter er en lysbryter. Den kobles makt til en lyspære og kobler den avhengig av plasseringen av bryteren. Hvis du har en vippebryter og må koble den opp, er alt du trenger et par enkle elementer.

Instruksjoner

•Fjern all makt fra enheten som du skal koble opp din vippebryter. Den beste måten er å koble fra enheten. Hvis sin makt er fastmontert i, må du slå av strømbryteren.

•Gain tilgang til vippebryter når kraften fjernes ved å fjerne boliger som veksleknappen bytte er installert. Hus er vanligvis sikret med boliger skruer, så bare skru bolig og dra den bort.

•Ta ledningen kraften kommer inn i huset, vanligvis svart ledningen og bruk wire strippere kle en liten lengde isolasjon fra slutten, nok å vikle eksponert ledningen rundt en terminal. Vikle ledningen rundt midten terminalen på veksleknappen bytte ved hjelp av nål nebbtangen.

•Strip en kort lengde på isolasjon fra ledningen som går til enheten veksleknappen bytte er beregnet på aktivere. Pakk metall slutten av ledningen rundt øvre terminalen på veksleknappen bytte.

•Vri på loddebolt. Lodde to ledninger på to vippebryter terminaler. For hver terminal, touch det med varm spissen av en loddebolt mens på samme tid å bruke en kort lengde på blyfri lodding til terminalen. Når loddetråd smelter, fjerne resten av loddetinn og loddebolt.

•Start av loddebolt. Fest den med skruene du fjernet hjem huset til sin opprinnelige posisjon. Returner strøm til enheten ved å koble den tilbake i eller slå på strømbryteren. Veksleknappen bytte vil nå slå enheten av eller på.