Hvor å hekte en vannbasert Sump pumpe

May 30

Det er ikke uvanlig for fuktighet å sive inn i en kjeller. Fuktighet som siver inn i en kjeller kan samles i en betydelig mengde vann, og det må fjernes før det kan gjøre skade. En vanlig måte å holde en kjeller tørr er å installere en sump pumpe. Mens de fleste boliger sump pumper kjøre på strøm, kan du installere en vannbasert sump pumpen som en sikkerhetskopi i tilfelle elektrisitet går.

Instruksjoner

•Kontroller vann press før du installerer en vannbasert sump pumpe. Disse pumpene krever vanligvis mellom 40 lbs. press per kvadrattomme og 100 psi press for å fungere ordentlig. Sjekk din vannføring. Vannbasert sump pumper kan kreve strømningshastighet på mellom 7 og 15 gallon per minutt til å drive effektivt.

•Wrap hver gjenget slutten av mannlige redusering brystvorten med tråd-tetting tape. Match større slutten av brystvorten til den store åpningen i ejektoren og Tvinn til brystvorten sitter fast.

•Plasser ejektor montering klemme mot et tak bjelke rett over bunnpannen gropen. Feste montering klemme til bjelke med tre skruer. Snap ejektoren i montering klemmen.

•Wrap tråden av tilbakeslagsventil med tråd-tetting tape. Match kvinnelige kortet til tilbakeslagsventil og Tvinn til det sitter riktig. Klipp ut en lengde av PVC pipe lenge nok tilgjengelig fra tilbakeslagsventil kortet i ca 6 inches av bunnen av bunnpannen gropen. Bruke PVC primer og sement til den ene enden av røret og sett den inn i inntaks-skjermen. Bruke primer og sement på den andre enden av datakanalen. Plasser inntaks-skjermen slutten av røret i sump grop og sett den andre enden inn i kvinnelige adapteren på tilbakeslagsventil.

•Passer til stålrør klemme rundt sugekraft røret. Skyv flyte montering monteringsbraketten mellom klemmen og suge røret. Skyv klemmen opp eller ned for å plassere dupp å henge litt over høyvann merke for viktigste sump pumpen. Stram pipe klemme på plass.

•Skjære et hull i yttervegg i hjemmet som bruker et hull så. Hullet bør være i tråd med den kaste ut. Tråd utslipp slangen gjennom hullet. Knytte hunnkoplingen på utslipp slangen til ejektoren og stram til den er sikker. Påfør sement på den andre enden av slangen utslipp. Utslipp slangen inn utslipp lettelse tee montering. Plasser den utslipp lettelse Tee passende slik at den åpne enden vender mot bakken utenfor hjemmet.

•Sett ene enden av fleksible overføring røret i trykk kontakten på samlingen flyte. Sett den andre enden av overføring røret til push-kontakten på små tee ligger på toppen av den kaste ut. Feste overføring tuben til sugekraft røret med kabel bånd. Kontroller at festestripsene ikke så tett som de klype overføring røret.

Slå av vanntilførselen til hjemmet. Finn til kaldt vann linjen nærmest det kaste ut. Kuttet linja og sett en tee passer i henhold til lokale byggforskrifter. Installere en gate verdi kommer ut av tee montering. Lukke ventilen gate og slå vann på igjen. Koble gate verdien til kaste en kvinnelig kortet eller union montering. Åpne porten ventilen og sjekk systemet for lekkasje.