Hvor å hekte en termostat 6 Wire

July 1

Hvor å hekte en termostat 6 Wire

Termostaten rolle i hjem oppvarming og kjøling er avgjørende i å opprettholde et behagelig hjem klima. Seks-wire Termostater er utformet for oppvarming og kjøling som går utover enkel enkelt-varmeinnstillinger og gir flere egendefinerte komfort innstillinger enn tidligere modeller. Mens ledningsnett en seks-wire termostat kan først virke som en skremmende oppgave, kan det raskt forenkles. Med bare noen få vanlig husholdning verktøy, kan endre termostaten være rask og smertefri.

Instruksjoner

Frakobles makt til ovnen for å hindre skade transformatoren mens trekke opp termostaten. Alternativer for å kutte strømmen inkluderer strømbryteren nær ovnen, eller sikring eller strømbryter. Kontroller at strømmen er helt på som feilmerket kretsbrytere eller dårlige ledninger på svitsjer kan skje fra tid til annen.

•Fjern frontplaten av gamle termostaten og fjerne skruene som holder termostat på veggen. Mens å være svært forsiktig med å holde ledningene fra slippe inn i veggen hulrom, koble ledningene fra gamle termostaten. Kontroller at seks ledninger finnes og, hvis ikke, kjøper 18-gauge wire med seks ledere og kjøre det fra ovnen til termostat plasseringen.

•Sett fargen ledninger til tilsvarende terminalen i nye termostaten. For det meste, samsvarer fargen på kabelen til terminalen på termostaten. Hvis termostaten for ett-trinns varme og to-trinns kjøling, deretter legge røde ledningen termostat terminal etiketten R. Røde kabelen er makt inn termostaten. Kobler den grønne ledningen til G terminal, vil du kunne operere viften uavhengig. Den hvite ledningen kobles til W terminalen og gule ledningen til Y terminalen. Totrinns kjøling krever en ekstra ledning koble til Y2 terminalen og er vanligvis lys blå. Det er ingen forskrifter farge av wire for Termostater, så det kan være en annen farge for deg. Gjør oppmerksom på hvilken farge du brukte, og kontroller at det også kobles til Y2 terminalen i ovnen. Endelig vanlige wire er vanligvis svart eller mørk blå, men igjen kan være forskjellige, og installert burde ta note av farge og tilsvarende terminal i ovnen.

•Tug på ledningene litt å sørge for at de ikke er løst.

•Skru bakplaten av termostaten inn i veggen med skruer og ankere som kommer med termostaten. Kontroller at termostaten er nivå og Juster.

•Sett frontplaten til termostaten.

•Følg instruksjonene som fulgte med termostaten å teste for forsvarlig drift. Kontroller at du lytter for klikk fra termostaten når aktivere ovnen og kontroller at ovnen startet. Gjør det samme for viften og kjøling.