Hvor å hekte en kombinasjon enkeltpols bryter

November 23

Hvor å hekte en kombinasjon enkeltpols bryter

En enkeltpols bryter styrer en fastmontert fixture fra ett sted. Har "off" og "på" posisjoner. En kombinasjon, enkeltpols bryteren kombinerer to eller flere forskjellige funksjoner i én enhet, som en stikkontakt og en bryter; to eller tre brytere; eller en bakken feil krets interrupter (GFCI) stikkontakt og en bryter. Kombinasjon brytere brukes i deler av hjemmet som har begrenset plass. De fleste av disse bryterne er vurdert på 15 ampere.

Instruksjoner

•Test ledninger, bruker spenning tester, for å finne hvilken ledninger "hot" og "load." Ledningene i boksen elektrisk kan ha en eller to "hot" ledninger, som bærer elektrisitet til boksen, og flere "Last" ledninger, som befordre elektrisiteten fjerne fra boksen. Last ledningene går til lys kampen kontrollert av bryteren og beholdere nedstrøms på krets. Slå av strøm krets på boksen panelet.

•Bruk en wire mutter koble varm ledningen til alle svarte ledninger (unntatt ledningen fra light) og til den ene enden av et 6-tommers svarte ledningen (kalt en pigtail). Koble den andre enden av pigtail til en messing skruene på siden av bryteren kombinasjon som har to messing skruene.

•Koble svart wire kommer fra lys til messing skruen på siden av bryteren som har en messing og en sølv skruen.

•Koble alle hvite ledninger og en hvit pigtail med en ledning mutter. Koble den andre enden av den hvite pigtail til sølv skruen på bryteren kombinasjon.

•Koble alle bakken ledninger og en bakken pigtail med en ledning mutter. Hvis boksen elektrisk metall, legge til en annen pigtail og koble den til metall-boksen. Koble den bakken pigtail til bakken skruen på bryteren kombinasjon.

•Skyv ledningene på baksiden av boksen skru bryteren kombinasjon i boksen og installere dekselet.

Slå på strømmen til boksen og test bryteren kombinasjon å sikre at det fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • For å hindre elektrisk støt skader og brann er elektriske, alltid bruke bakken feil krets interrupters (GFCIs) i kjøkken, bad, garasjer, våt barer, seminarer eller andre områder nær vann eller væske.
  • Fungere ikke på en live elektrisk boks. Alltid slå av bryteren før du begynner.
  • Hvis du ikke føler deg komfortabel å jobbe med elektrisitet, leie en lisensiert elektriker.