Hvor å hekte en jordet stikkontakt

December 29

Hvor å hekte en jordet stikkontakt

Vanlig stikkontakter i amerikanske hjem er generelt vurdert på 110 volt AC. En 110-volts stikkontakt har tre ledninger; en makt ledningen (svart), en nøytrale wire (hvit) og en grønn eller bare jording wire. Som et sikkerhetsnett krever nasjonale og lokale elektriske koder at hver 110-volts stikkontakt være jordet for å gi en annen bane for alle spredt gjeldende. Ledningsnett en 110-volts jordet stikkontakt er ikke en vanskelig oppgave, men er en som ikke etterlater noen rom for feil.

Instruksjoner

•Start av viktigste overbelastningsbryteren inne elektriske panelet. Sjekk lysene og apparater inne din hjem å sørge for at det er ingen strøm flyter fra panelet til kretser i hjemmet ditt.

•Trekk boksen i svart, hvit og grønn (noen ganger bare) 110-volts ledninger ut av stikkontakten i veggen. Kle av 1/2 tommers isolasjon fra spissen av svart og hvit ledninger med en wire stripper. Fjerne seks inches av isolasjon fra jording ledningen (grønn) hvis det er isolert.

•Løsne terminalen skruer på 110-volts stikkontakt. Hvis boksen uttak er laget av plast, hook nakne jording ledningen klokken rundt grønne terminal skruen på utløpet. Hvis boksen uttak er laget av metall, loop nakne jording ledningen seks inches fra spissen sin rundt jording skruen på boksen metall stikkontakt og deretter koble spissen av ledningen rundt grønne jording skruen på utløpet. Stram de jording skruene som fester hver tilkobling.

•Hook hvite (nøytrale) wire klokken rundt sølv terminal skruen på utløpet, deretter koble svart kraft ledningen klokken rundt messing terminal skruen. Trekk hver skruen fast og gjøre at det ikke er noen løse tilkoblinger. Pakk elektriske tape to ganger rundt sidene av uttaket dekke eksponert terminalene.

•Falsing ledningene inne en sikk-sakk måte og brette alle ledningene i boksen stikkontakt. Montere uttaket på boksen stikkontakt med skruene som følger med stikkontakt. Erstatte stikkontakt frontplaten. Aktivere den viktigste strømbryteren, og koble en enhet til 110-volts stikkontakt å teste tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Ledningsnett nettstrøm er en farlig aktivitet og bør gjøres med varsomhet.
  • Ledningsnett nettstrøm krever kjennskap til gjeldende nasjonale og lokale elektriske koder. Se aktiviteten elektriker hvis du ikke kjenner disse kodene.