Hvor å hekte en 250-volts tilbehørsuttak

November 27

Hvor å hekte en 250-volts tilbehørsuttak

Mest elektrisk beholder kretser i hjemmet er 110 volt og kan ha én eller flere utsalgssteder i kretsen. Imidlertid koble større elektriske apparater som tørketromler eller air condition enheter til 250-volts kretser. Fordi disse maskinene trenger høyere amperages (vanligvis 30 ampere), må du koble dem med en større 10-måle elektrisk kabel med svart og rød live ledninger, en hvit nøytral og nakne jording. Trekke opp mottaket er enkle så lenge forholdsregler følges.

Instruksjoner

•Look i hjemmet breaker for å se hvis det 10 = måle kabel i beholder veggen boksen er koblet til en strømbryter. Hvis det er, Finn tilsvarende strømbryteren og slå sin bryteren til "off" posisjon. Hvis du har noen tvil i det hele tatt om kabelen er koblet til boksen breaker, slå den viktigste strømbryter bryteren til "off" posisjon. Dette vil slå av strøm til alle kretsene i huset.

• Kjør spissen av verktøyet kniv langs 10-måle elektrisk kabelen er ytre vindsperre i boksen veggen. Kjør kniv til innenfor en tomme av der kabelen inn i boksen. Trekk løs vindsperre fra rundt kabelen og kuttet med kniv.

•Strip av 3/8 tommer av plastbelegg fra endene av sort, rød og hvit ledninger på enden av kabelen, bruker wire strippere.

•Skyv den nakne svart kabelände i noen av 250 volts tilbehørsuttak messing terminal tilkoblinger, strammer terminal skruen til ledningen med en skrutrekker. Presse den nakne røde kabelände i mottakets gjenværende messing terminaltilkobling og skru terminal til ledningen. Skyv bare hvite nøytrale wire slutten på sølv skruen terminaltilkobling. Skru til ledningen. Presse slutten av barmark ledningen i terminal grønne jordforbindelsen, så stramme skruen til ledningen.

•Skyv ledningene og stikkontakten i veggen boksen. Koble holderen til boksen med skruene med skrutrekkeren. Fest frontplaten til forsiden av mottaket med skruene. Hvis kabelen er koblet til boksen breaker, slå tilsvarende strømbryteren.

Tips og advarsler

  • Noen 250 volt beholdere krever bare endene av strippet kabel ledninger å være bøyd til klokken kroken figurer før feste dem på plass til mottaket. Dette gjøres enkelt med lang nebbtangen.