Hvor å hånd-Drill vann godt

February 9

Hvor å hånd-Drill vann godt

To til fire personer kan hånd-drill vann godt 60 fot dypt eller mer, avhengig av jord betingelser, ved hjelp av en jorden kvernen. Hvis vannet er innenfor rekkevidde, hånd-boring er et billig alternativ på landsbygda, utviklingsland eller hvor som helst folk bruker forurenset vann og trenger å bore etter en dypere og tryggere vannkilde. En jorden kvernen fungerer på samme prinsipp som en tre drill, kutte i bakken som du slår den. Det synker dypere, legge du extensions for å senke den ytterligere i bakken, så du kan se mens du bor trygt på overflaten, i motsetning til hånd-grave en brønn.

Instruksjoner

•Erect 15-fots eller høyere stativ der du ønsker å bore brønnen. Stativ bør være minst så høyt som kvernen pluss en filtype. Gir plass til å snu kvernen håndtakene mellom tripod bena.

•Nail et styre over to Ben av stativ ca 8 fot fra bakken. Legge til to cleats til det som er for å jevn filtypen drill, som hviler vertikalt mellom dem.

•Sett en talje til toppen av stativet. Kjøre et tau gjennom skivene og ned igjen. Du må tauet for å trekke opp kvernen når det er lastet med smuss.

•Legg ett eller flere tillegg til kvernen slik utvidelsene nå flere fot over styret kvernen er hviler på bakken. Fest håndtaket til kvernen på en praktisk arbeidshøyde. Plasser kvernen vertikalt, spissen hviler på fast grunn og extensions støttes mellom cleats på brettet. Om nødvendig fjerner du ut løs matjord med en spade, så kvernen har solid skitt å bite i.

•Shove utgangspunktet kvernen i sølen, kontroller at det er helt vertikale, og begynne å slå håndtaket. To eller fire personer kan slå kvernen, avhengig av innsatsen som kreves, hver skyve en arm av håndtaket og gå i en sirkel. Som kvernen inn jorden, flytte opp håndtaket til en praktisk arbeidshøyde.

•Stop snu når kvernen blir tilstoppet med skitt. Knytte tauet til kvernen og bruke skivene for å trekke den opp og ut av bakken. Dumpe ut skitt, sett kvernen i hullet igjen og fortsette boring. Legge til nye utvidelser som nødvendig og Fortsett til du kommer dybden du ønsker.