Hvor å forhindre rot spredt i glatt Sumac

April 17

Glatt sumac (Rhus glabra) utvikler fra suckers sin rotstokker--underjordiske stammer som produserer røtter og skudd som de spre sidelengs - sender kontinuerlig, danner krattskog. Løvfellende anlegget, også kjent som Rocky Mountain eller vanlige sumac, er innfødt til hele kontinentale USA. For å holde din glatt sumac innenfor grenser, kontrollere stammene på den ytre kanten å begrense kraft av rhizome nedenfor.

Instruksjoner

•Chop sumac ytre stammer i bakken med en øks eller beskjæring når de blomst, vanligvis i juli. Ikke gjør annet til delene kuttet spire igjen.

•Skjære unge spirer i August.

•Treat fersk kuttet stammer med en herbicid inneholder glyfosat som den aktive ingrediensen. Spray eller kjemiske gjelder stilkene med svamp pensel. Unngå å få Plantegiften mist på andre planter for å unngå å drepe dem. Hvis mulig, skjerme andre planter med høye biter av papp mens du spray sumac.

•Spray av glatte sumac med et triclopyr-baserte ugressmiddel å drepe i strå og røtter på ytre kant av kratt. Dis akkurat nok til å dekke bladene, men ikke å forårsake avrenning.

•Chop glatt sumac stammer ned to ganger i vekstsesongen å svekke rotstokker nedenfor. Skjær dem i juli og August. Gjenta dette trinnet årlig for å holde anlegget under kontroll. Selv om dette trinnet er mer arbeidskrevende og det tar lengre tid å være effektive, unngår drepe i nærheten planter med plantevernmidler eller forurense miljøet.