Hvor å fjerne voks Buildup på møbler

November 18

Møbler voks kan bygge opp på fine møbler i fangst skitt og opprette en kjedelig, skitne finish. Fjerner waxy buildup fra møbler er enklere enn du tror. Slik fjerner bygget opp møbler voks fra møbler uten å ødelegge mål.

Instruksjoner

•Først må sette bort møbler stripper og maling tynnere. Du trenger ikke det. Voks finish på fine tre stykket er ment å beskytte den. Strippere fjerne mer enn voks buildup, vil de stripe møbler til bare tre. Med en ren, tørr, lofri klut, tørke bort overflaten noen støv eller skitt. Gamle cloth bleier er perfekt støvtørking og polering kluter. Hvis du ikke får hendene på dem, kan du bruke en slitt, myk t-skjorte.

•Buff tre med en tørr, lofri klut med en sirkulær bevegelse og masse albue fett. Dette er ikke komplisert, men det er mye hardt arbeid. Virkelig sette din muskler i den. I de fleste tilfeller er dette alt du trenger å gjøre for å bli kvitt overflødig voks som er bygd opp på din møbler. Hvis dette ikke gjøre utslaget, men gå videre til neste trinn.

•Hvis voks buildup er gammel og kan ikke fjernes med hard polering, er det på tide å slå en av produktene som er spesielt utviklet for å fjerne voks fra møbler. Ett produkt som brukes av mange møbler fagfolk er Vernax, laget av et firma som heter Hagerty.

•Sett en liten Vernax på en myk, ren og tørr klut. Gni en iøynefallende området med en klut med en sirkulær bevegelse på første, så skifter å gni i retning av de tre korn. Fortsatt gni til tørr.

•Arbeid i små deler over hele tre overflaten til kjedelig voks buildup er fjernet.

•Overflate ved å bruke et tynt lag med bivoks eller caranuba voks nylig gjenopplivet tre.

Tips og advarsler

  • For å unngå en voksaktig buildup, buff alltid godt når gjelder møbler møbler voks.