Hvor å fjerne vaselin flekker

May 24

Hvor å fjerne vaselin flekker

Når du har en vaselin flekk på møbeltrekk eller klær, kanskje du sliter å fjerne den. Standard kommersiell rensemidler kan eliminere noen flekken men la gjenværende. Noen vanlige husholdningsartikler kan brukes trygt og effektivt fjerner olje flekker uten å skade stoffet, og la den nye utseende.

Instruksjoner

•Scrape bort så mye av petroleum gelé som mulig fra stoff med skjeen. Ikke trykk ned skjeen som dette vil presse flekken videre inn i stoffet. Bruke en opp og ut bevegelse for å hjelpe til med fjerning.

•Blot flekken med et papirhåndkle. Trykk ned lett til petroleum gelé begynner å vises på tørkepapir. Gjenta prosessen til ingen flere vaselin vises gjennom.

•Sprinkle noen cornstarch til petroleum gelé flekken. Bruke en tannbørste fungerer cornstarch i fiber av kluten.

•Let cornstarch sitte på flekken i minst en time å absorbere petroleum gelé. Etter en time, vakuum opp maismel med en håndholdt støvsuger. Hvis flekken er fortsatt til stede, gjenta programmet cornstarch.

Tips og advarsler

  • Kommersielt forberedt fett-kampene parabolen vaskemidler og sjøsprøyt kan brukes å øke cornstarch prosessen hvis stoffet er vaskbare. Spray området og vask som normalt.