Hvor å fjerne urin flekker fra din tregulv

April 16

Tregulv er vakre, men kan bli farget fra våre kjæledyr eller barn har ulykker. Når urin kontakter tre kan seep i og forårsake misfarging. Det finnes flere metoder for å fjerne den urin flekken fra ditt tregulv. Først alltid prøve å tørke opp flekken så raskt som mulig. Ofte merke vi ikke urin ulykken før det er for sent enkel rydde opp. Hvis flekken er angitt i følge trinnene nedenfor for å fjerne den.

Instruksjoner

•Start med kattesandNår du merker en urin flekk straks prøve å blot tørr området. Deretter gjør en haug med kattesand (den clumping form) på flekken. La kattesand gjøre sitt arbeid. Fuktighet fra urinen blir absorbert inn kattesand. Du vil merke katten søppel slå farger når det absorberer urinen. La kattesand på flekken i flere timer og deretter erstatte kattesand flere ganger til du merker at det er ikke lenger absorbere fuktighet.

•Old svart urin flekker fjerningParkettdekke kan noen ganger bli svart fra urin. Dette krever flere handlinger. Flekken kan ha vært på gulvet i lang tid. Et hjem middel er å bruke hydrogen peroxide. Først teste et lite område for å se hvordan gulvet reagerer på peroxide. Nyt en fille i peroxide og la sitte på flekken. Dekk fille med plastfolie å holde det tørker ut. Dette kan ta opptil 24 timer og du må bruke flere programmer. Hydrogenperoksid bør bringe gulv tilbake til den opprinnelige fargen og fjerne lukt. Husk å teste et lite område først. Denne metoden vil lette flekken og bør bare brukes på gulv som er lysere i fargen.

•Bruk et kommersielt produktDet finnes spesielle produkter på markedet som er laget for å fjerne urin flekker og lukt. Ett slikt produkt kalles barn og kjæledyr merkevare flekken og Odor fjerne. Disse produktene er verd en prøve før du investerer i en komplett gulvet refinishing.

•Prøv oksalsyreEn annen metoden å fjerne urin flekker fra tregulv er å bruke oksalsyre. Bland en kopp varmt vann med en spiseskje av oksalsyre. Sett et håndkle som har blitt dynket i oksalsyre på flekken. La på flekken flere timer eller over natten. Sørg for å gjøre en test plass før du gjør en stor flekk.

•Sand og stripen områdetHvis løsningene ovenfor ikke fungerer må du sand stained området. Deretter rengjøre flekker med en av metodene ovenfor. Etter flekken fjernes må flekker først og deretter legge til en avslutning.

•Consult profesjonellRing din lokale hardvedgulv etasje spesialist for deres råd om din type tregulv. Hvis du har mye skade til gulv kan du ha en profesjonell å komme inn, sand og refinish et gulv. Før gjøre være sikker din dukke eller litt kjære potty trent.

•Sørger forberedtValpen kan velge å gjøre sin plikt igjen i samme område. Du kan sette ned et område rug midlertidig med plast under den å fange noen fremtidige ulykker.

Tips og advarsler

  • Alltid teste et lite område ved et pletten fjerning produkt.