Hvor å fjerne svart skokrem fra et teppe

April 25

Svart skokrem på teppet? Ikke fortvile. Det kan bli fjernet. Flere alternativer er tilgjengelige, og minst en av dem fungerer absolutt. Rengjøre flekker så snart du finner den. Jo lenger flekken er på teppet, jo vanskeligere er det å fjerne. Angi hvilken teppe du har og hva slags skokrem er på den. Behandle akryl eller ull tepper annerledes fra nylon, og bruke forskjellige rensning løsninger for voksen og flytende skokrem.

Instruksjoner

Hvor å fjerne svart skokrem fra et teppe

•Fjern flytende skokrem fra olefiner, ull eller akryl tepper med Klesrens væske eller en ikke-olje basert maling remover. Test din svamp eller rengjøringsklut å sikre at den tåler rensevæske. Svamp stedet med Klesrens væske eller ikke basert maling remover, så med tørr spotter (1 del kokos eller mineralolje og 8 deler Klesrens løsemiddel). Holde flekken fuktig og blot med absorberende håndkle eller klut. Gjenta disse trinnene til mer flekken vil komme opp. La det tørke. Svamp med vann. Bruke våt spotter og noen dråper av ammoniakk. Skyll med vann og blot med absorberende klut. Gjenta disse trinnene til flekken er borte.

•Rengjør flytende skoen polsk fra nylon gulvteppet ved å blande 1 tsp. av hvit eddik, 1 tsp. av nøytralt vaskemiddel og 1000 ml av varmt vann. Svamp løsningen i og blot til mer flekken vil komme opp. Skyll med kaldt vann og blot med absorberende håndkle eller klut. Lett dab med Klesrens væske.

•Fjern voks skokrem fra olefiner, ull eller akryl tepper med en ikke-olje basert maling remover. DAB flekken med maling remover, og skyll med en løsning av 1 tsp. av hvit eddik, 1 tsp. av nøytralt vaskemiddel og 1000 ml vann. Blot av så mye som mulig med en ren tørr absorberende håndkle. Fjern skoen polsk flekker fra nylon og polyester tepper med Klesrens væske alene.

Tips og advarsler

  • Husk å Les produktetiketter, og følg alle forholdsregler.