Hvor å fjerne svart Mold

April 3

Hvor å fjerne svart Mold. Mold er et problem som kan bli værende for alltid hvis den ikke behandles riktig første gang. Svart mold er svært giftig og kan føre til sykdom og død i visse tilfeller. Fjerne mugg helt er den eneste måten å bli kvitt hjemme sporer og støv. Lær å fjerne svart mold og sikre ditt hjem.

Instruksjoner

•IDENTIFY og fjern kilden til fuktighet problemet. Mold kan oppstå i åpenbare situasjoner som flom eller en vannlekkasje, men det kan også vokse i områder med høy luftfuktighet. Langsom lekkasjer, lekkasjer bak murer og fuktighet oppbygging kan alle bidra til svart mold. Mold trenger bare 24 timer å spire og vokse.

•Seal forurenset rommet ved å plassere tung ark av plast over døråpninger, ventiler og andre. Forsegle dette med tunge tape slik at mold støv ikke kan flykte til andre deler av hjemmet. Mugg sporer spre svært enkelt gjennom støv og er rørt da rengjøres. Plass en avtrekksvifte nær en utendørs åpning for å fjerne mold sporene fra rommet.

•Bruk såpe og en svamp å vaske bort synlig mold. Hvis moldy området er tørt, lett tåke nok vann til å dempe området. Tørr mold blir luftbårne veldig enkelt og dempe mold reduserer muligheten for sporer drivende.

•Rengjør hele området med et desinfeksjonsmiddel å drepe de gjenværende muggsoppsporer. Rengjøre områder som hadde synlig form, sammen med alle andre områder. Muggsoppsporer er svært liten og kan ikke ses men kan forbli på overflater i måneder eller år. Desinfeksjonsmidler for bruk på mold finnes i jernvareforretninger. Du kan bruke blekemiddel, men være Kontroller at det ikke misfarges materialet eller overflate.

•Sett mold, svamper og materialer kommer i kontakt med moldy overflater i heavy-duty søppelsekker. Ta dem til nærmeste exit, ikke gjennom et rent hus, så mold sporene ikke forurense rengjøre områder.