Hvor å fjerne svart Mold i toalett

February 29

Hvor å fjerne svart Mold i toalett

Svart muggsoppsporer er i luften i de fleste hjem. Spores bare vokse, men når de bosette seg i et fuktig. Stillestående vann inne en toilet bolle er et godt sted for svart mold å bosette og reprodusere. Huseiere som har bad som de sjelden bruker, eller som sel opp sine hus for en del av året, ville sikkert se svart mold vokser inni deres toalettet. Heldigvis kan dette fjernes lett uten å måtte ansette en profesjonell.

Instruksjoner

•Sett på arbeidsklær som vil dekke dine våpen og gummihansker å beskytte huden fra mold. Bruk en puste mark for å hindre deg i å inhalere svart muggsoppsporer. Hvis innåndet, kan disse sporer bosette seg og vokse i lungene.

•Spray et toalett renere som inneholder blekemidler over hele toalettet. Den svarte mold du er faktisk hundrevis av spores, som på egen hånd kan bli usynlig. For å kvitte seg med alle svart mold sporene, må du rengjøre selv områder som ikke synes å ha mold. La bleke-baserte renere sitte i minst 15 minutter.

•Scrub hele toalettet med lange håndtak toalett skurebørste. Vær spesielt oppmerksom på svart muggvekst.

•Flush toalettet skylle bort den svarte mold og de blekemiddel. Rengjør utsiden av toalettet med papirhåndklær.

•Throw bort din gummihansker og lange håndtak scrub pensel. Denne rengjøringen har fjernet svart mold sporene, men har ikke ødelagt dem. Kaste alle din rengjøring kjøkkenutstyr å hindre den svarte mold sprer seg til andre områder av ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Alltid åpne et vindu eller en dør å la mer luft ved blekemiddel for å unngå er overvunnet av røyk.