Hvor å fjerne svart Mold fra gulvteppet

January 19

Årsaken til svart mold er vanligvis mye fuktighet i rommet, enten gjennom konstant fuktighet eller flom. Fjerne svart mold fra gulvteppet er ikke alltid lykkes, men det er verdt å prøve når alternativet erstatter hele teppet. Bleach er et effektivt morder av eventuelle formen, og er nødvendig for å drepe svart mold. Bruk alltid vernebriller og hansker når du arbeider med kjemikalier og mold.

Instruksjoner

•Examine teppe å se hva mold finnes. Hvis det er en masse mold i gulvteppet pute under teppet, må skjære den bort og legge til en ny pute. Bruk arbeidshansker og Skrell teppet tilbake fra veggen. Du må kutte teppet med en teppe kutter å nå alle de mugg flekkene.

•Vacuum opp så mye vann og fuktighet fra teppet med våt/tørr vakuum. Plass flere fans i rommet sammen med en avfukteren fjerne fuktighet fra teppet og rommet. Åpne dører og Vinduer.

•Lag en løsning av 1 del blekemiddel til 4 deler vann. Legg noen dråper oppvaskmiddel. Hell denne blandingen over mold på teppet, og gulvet under teppet. Gni inn i et teppe med en myk børste. Tørke gulvet under med moppen.

•Dry teppe og gulv av blotting med gamle håndklær. Bleking løsningen kan ødelegge teppet hvis det er en mørk farge. Men har den svarte mold ødelagt teppet uansett, så det ikke gjør vondt tørke for å fjerne den med blekemiddel før du erstatter hele teppet. Bleking løsningen kan ikke skade teppet tross alt.

•Tillat rommet tørke med fans og avfukteren 24 timer. Kontroller at hver del av teppet, gulv og teppe pad er helt tørt. Gå over gulvet igjen med våt/tørr vakuum.

•Bytt teppet. Trykk på kanter sammen hvor du gjort noen kutt. Vanligvis trenger du ikke å reparere sømmen med carpet tape. Men hvis rip synes å være synlig, trykk et lag av teppet tape under de to stykker av teppe. Trykk teppet i tape for å holde de to delene sammen. Tack ned kantene på teppet mot teppet stifter med en gummihammer.