Hvor å fjerne snø fra en grus innkjørsel

September 12

Hvor å fjerne snø fra en grus innkjørsel

Snørydding kan være en avskrekkende oppgave i vintermånedene. Grus innkjørsler presentere en liten utfordring for snørydding fordi du må unngå fjerne grus sammen med snø. Det finnes flere metoder for å fjerne snø fra en innkjørsel, inkludert ved hjelp av en spade, snøfreser eller Snøplog. Måking er metoden mest arbeidskrevende, men tilstrekkelig for kort innkjørsler og gangveier. Snowblowers og snøploger er utformet til å effektivt fjerne store mengder snø. Du kan bruke hver metode på grus innkjørsler med litt innsats.

Instruksjoner

•Bruk en spade å fjerne snø fra kort grus innkjørsler. Nøye måke snø, etterlot et tynt lag over det alvor å unngå å plukke opp grus. Trykk spade ned i snøen og scoop ut én shovelful om gangen. Haug snøen langs sidene og baksiden oppkjørselen.

•Bruk en snøfreser for middels lengde til lange eller brede grus innkjørsler. Juste høyden på skrenser slik at åren er ca 1 tomme over grus. Dette forhindrer maskinen fra å plukke opp grus. Guide snøfreser i en måte som ligner på guiding en gressklipper. Direkte snøen til sidene og baksiden oppkjørselen.

•Bruk en lastebil med en Snøplog å fjerne snø fra lang og bred grus innkjørsler. Juste høyden på plogen under pløyer etter behov. Du kan justere skids og blad å hindre pløying i grus. Skyv snøen mot baksiden og sidene av oppkjørselen.

Tips og advarsler

  • Bruke rock salt instruerte produkt å fjerne resterende snø fra grus. Unngå kjøring over snø før du fjerner den for å unngå pakker det ned, som gjør det vanskeligere å flytte.
  • Vær forsiktig når du bruker en snøfreser eller pløyer snø med en lastebil. Løft aldri fylt spade med ryggen; Bruk din ben og arm styrke.