Hvor å fjerne Rust med vaskemidler

August 31

Rust fjerning er faktisk en ganske enkel prosess, men skaperne av mange kommersielle rust removers ønsker å tro at prosessen er nesten umulig uten en alvorlig kjemiske arsenal. I virkeligheten, kan du fjerne rust med en enkel kombinasjon av vaskemidler som du sannsynligvis allerede har i skapet ditt rengjøring supply. Bare sørg for å teste en kombinasjon av rengjøringsmidler du på elementet du skal rengjøre før dekker den i løsningene, siden noen typer vaskemidler kan bleke eller misfarges metaller.

Instruksjoner

•Attack rust flekker med hvit eddik. Spray ufortynnet hvit eddik direkte på rustflekker. Mette området, og at eddik å sitte på rust i 30 minutter. Etter ca 15 minutter, resaturate området. Hvis rust ikke er på et flatt underlag, lå en eddik-gjennomvåt klut over området. På slutten av 30 minutter, bør du kunne skrubbe rust og eddik bort med rengjøring filler og en plast scrubber. Bruker ikke noen eddik enn hvit eddik, eller du vil sannsynligvis beholde din rust og discolor dine metal.

•Mix opp en rust-fjerning pasta. Kombiner 1/4 kopp av boraks og 3 tbsps. sitronsaft i en bolle. Dette vil ikke være nok væske til å lage en lime. Legge til hydrogen peroxide, 1 ss. om gangen, til du har opprettet en tykk hvit lim som kan spres, men vil ikke kjøre. Dekk rustflekker med rust-fjerning lime. Lag det på tett slik at rust er helt skjult fra visningen, og la den være der i 15 minutter. Når du tørke lim bort med en rengjøringsklut og plast scrubber, skal rust komme med lim. Hvis ikke alle rust er borte, kan du bruke lim tre ganger.

•Rengjør rust flekker i et toalett bolle eller andre våtområdet med en lime 1 kopp boraks og 1/4 kopp hvit eddik. Bruk lim inn i toalettskålen eller tank. Hvor lime berører vannet, vil det oppløse, som er greit fordi det vil angripe rust i området i bollen dekket av vann. Tillat behandling forblir i bollen over natten, og skrubbe den med toalett pensel i morgen. Rustflekker bør lysere og til slutt forsvinne helt.

•Rengjør av de tidligere rustne områdene. Bruke noen spray rensning løsning og en rengjøring fille. Dette vil fjerne eventuelle rester fra noen av vaskemidler og hindre områdene blir prioritert.

Tips og advarsler

  • Alltid teste noen nye rengjøringsmiddel på et lite, umerkelig område på overflaten skal rengjøre før du bruker det fjerne en flekk.