Hvor å fjerne Rust fra utleggere

October 1

Mange utleggere ende opp med rustflekker, takket være feil forseglet smijern patio møbler. Hvis du har rustflekker på utleggere, er flekk fjerningen ikke på langt nær så komplisert som du kan forestille deg. Faktisk, i mange tilfeller kan du fjerne rustflekker med en overraskende vare som er trolig i kjøleskapet akkurat nå.

Instruksjoner

•Treat rust flekker med sitronsaft. Vent en solskinnsdag, siden sollys samhandler med sitron å gjøre det en mer effektiv rengjøringsmiddel. Skive sitron i to og klemmer saften direkte på flekker. Tillate det å bo på flekker i fem minutter, som ikke skal lenge nok å tørke ut. Skrubbe flekker bruker den nylon børsten. I de fleste tilfeller bør dette løfte flekken helt eller nesten helt.

•Overflate av flekken med en dose av hvit eddik. Hell den direkte på de fargede områdene og dekke mettet området med en rengjøring fille å holde dem fuktige. Tillate eddik å bo i 15 minutter før skrubbing det aggressivt med scrub pensel.

•Rinse pavers ned med masse vann fra slangen. Dette vil hjelpe deg å se hvor effektivt din innsats har vært så langt. Det vil også fortynne eddik avrenning slik at det ikke vondt gress eller planter rundt terrassen.

•Attack sta rustflekker med oksalsyre (tre bleke). Dette er en pulverisert syre som er blandet med vann for å lage et rengjøringsmiddel. Du bør ha din gummihansker å arbeide med den. Bland syre og vann i plast bøtte, er nøye med å følge de spesifikke instruksjonene på etiketten for fortynning siden alle produsenten gjør dette produktet litt annerledes. Du kan skrubbe rust flekker rett utenfor terrassen med tre blekemiddel og børsten.

•Rinse ned terrassen igjen. Hvis det er noen rustflekker gjenværende, takle dem igjen med oksalsyre siden det kan ta mer enn en behandling. Når alle rust er borte, vente å erstatte din patio møbler til pavers er helt tørt.

Tips og advarsler

  • Sel ditt patio møbler med en spray på metall primer slik at rust ikke tilbake.
  • Bruk alltid vernehansker og klær når du arbeider med oksalsyre.