Hvor å fjerne Rust fra metall veggen kunst

August 27

Mens mest metall veggen kunst har en beskyttende belegg for å hindre rust, må en del at uansett grunnen har begynt å rust. Hvis litt rusten ikke er noe du ønsker, må du rengjøre rust av og hindre ytterligere rust med en rust kan hindre primer og maling. Rustne veggen kunst kan rengjøres med en rustfjerner med stor suksess. Kunstverk kan gjenopprettes til som-ny tilstand. Fjern rust så snart det begynner å synes å hindre en stor renhold jobb.

Instruksjoner

•Fargeringer av en løs biter av rust med en myk børste av pusse overflaten i en liten sirkler mens søknad moderate trykk.

•Mix rust renset med vann i en rengjøring panne. Dypp den myk børsten og arbeide rengjøringsmiddel over overflaten av metall veggen kunst.

•Fargeringer wall art med stålbørste og Forny rengjøringen forarbeide med en stålull pad til alle rust fjernes. Tillate kunstverk tørke.

•Spray en selv strøk av rust hindrer metall primer på kunstverk. Tillate den grunning strøk tørke i minst fire timer. Utføre to rust kan hindre metal maling til kunstverk, slik at fire timer mellom strøk.