Hvor å fjerne Rust fra messing Hardware

August 9

Messing hardware er en dekorativ aksent for skap, skrivebord og andre objekter. Som en legering av kobber og sink oksiderer messing som en måte å beskytte seg selv. Denne flekket eller rust, bremser ned ytterligere rust av objektet. Mens noen mennesker ønsker å anløpe messing å erverve et antikt utseende, ønsker andre å fjerne rust. Det er messing rengjøringsmidler og andre produkter som hjelper å fjerne og gjenopprette en skinne messing objekter.

Instruksjoner

•Scrub bort så mye rust som mulig, med en scrub pad. Skrubbing er mest nyttig for små rustflekker eller overflate rust.

•Kombiner 1 del limejuice og 2 deler tabellen salt i en bolle å lage en lime. Bruk en skrubbe pute for å bruke lim på gjenværende rust. Bruke en tannbørste for bruk av lim til lite maskinvare. La lim på maskinvaren i 2 til 3 timer, foreslår artikkelen "Giftfri House rengjøring" på EarthEasy.com nettsted.

•Scrub lim og rust bruke en tannbørste eller skrubbing pad. Fukt en fuktig klut eller papirhåndkle til å tørke lim. Bruk et papirhåndkle grundig tørke maskinvaren.

•Apply messing rengjøringsmiddel, vanligvis tilgjengelig på jernvareforretninger. Følg instruksjonene på beholderen, men de fleste rensemidler du litt gjelder en klut og deretter bruke renere messing hardware. Vent perioden tid for rensemiddel å arbeide, vanligvis rundt 15 minutter.

•Tørk av messing hardware med en klut eller et tørkepapir. Messing renset er best for store mengder messing eller sta rust.