Hvor å fjerne Rust fra Linoleum gulv

March 7

Hvor å fjerne Rust fra Linoleum gulv

Linoleum etasjer er generelt lett å vedlikeholde og holde seg godt mot vanlig slitasje. Dette er fordi linoleum er laget av naturlige materialer som opprettholder utseendet som de alder. Men er linoleum ikke uimottakelig til rust flekker. Fukt eller kondens på metall apparater eller møbler kan resultere i overføring av rust på linoleum. Heldigvis bør ikke fjerner rust være et problem, linoleum er ganske enkelt å rengjøre.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med varmt vann og dempe din mopp. Gå over rust flekker med den fuktige moppen først og skrubbe lett. Dette er den minste slipende metoden du kan forsøke rengjøring linoleum gulvet. Det vil hindre alle voks fra blir strippet vekk. Hvis rustflekker ikke kommer med en mopp alene, må du gå videre til trinnene nedenfor.

•Purchase en nylon børste hvis du ikke eier en. Børster kan bli funnet på mest avdeling butikker eller supermarkeder. Bruk pensel lett buff rustflekker på linoleum. Ikke bruk mye press eller skrubbe for hardt som det kan lage riper i linoleum.

•Kombiner omtrent en halv kopp med eddik med en gallon av vann hvis flekker igjen selv etter rasping med nylon børste. Bland vann og eddik i bøtte og mopp rustflekker med løsningen.

•Form en utvasking lim som en siste utvei. Bland omtrent to spiseskjeer av natron med to spiseskjeer med eddik og lim gjelder rustflekker. Tillate lim å forbli på flekken i tre til fem minutter så skrubbe lett med nylon børste. Fortsett til rustflekker har fjernet.