Hvor å fjerne Rust fra Hammer

February 8

Jeg husker første gang min far utleie meg åpne sin enorme verktøykassen i kjelleren. Han løftet den øverste skuffen ut og jeg ble forbløffet rekke Hammer han hadde gjemt der. Det var liten petite hammere, i tillegg til svært store hammer. Alle hadde trehåndtak, og alt var dekket med rust. De luktet også som skitne svette sokker. Jeg spurte min far hvorfor de var så rustent. Han fortalte meg det var akkurat hva skjedde hammere som de alderen. Jeg hadde ingen anelse om at en liten albue fett og et par av husholdningsprodukter kan ha dem ser så god som ny.

Instruksjoner

•Plasser alle rustne hammere hodet først i en glasskrukke.

•Fyll nok eddik i glasset å senke alle rustne hammer heads.

•Let står for 24 timer.

•Fjern hammer fra eddik. Skyll hammer heads med vann. Tørr hoder med rag.

•Scrub gjenværende rust av med en stålbørste eller en krøllete ball av aluminium folie.

•Sett skylles av hammer hodene. Tørr hoder med rag.