Hvor å fjerne Rust fra gamle metall

March 9

Rust, også kjent som oksidasjon, resultater når metall er eksponert for luft og vann i en lengre tid. Som rust bygger, kan det permanent flekken eller korrodere metallarbeider, noe som resulterer i ubotelig skade. Mange produsenter produserer kjemiske rust removers, men disse kan skade metallarbeider, spesielt i tilfellet eller antikke metaller. I stedet kan du bruke ikke-kjemiske metoder for å fjerne rust fra eldre metall å forhindre så mye skade som mulig.

Instruksjoner

•Fjern metallarbeider fra alle omkringliggende tre, bronse eller andre overflater. For eksempel hvis du arbeider med en gammel hånd så, skru metall bladet fra veden håndtaket. Hvis du ikke kan fjerne metallarbeider, skjule alle omkringliggende overflater med maskeringstape å beskytte dem mot rust-fjerning produkter.

•Fyll en bolle eller bøtte med parrafin olje, og senk metalloverflate i olje i 30 minutter. Fjerne metall, og skrubb på rust med en myk tannbørste fungerer parrafin helt inn i overflaten; Du kan se noen av rust begynner å falle bort mens du gni.

•Reimmerse metall inn i olje i 30 minutter. Fjerne den, og gni overflaten igjen med myk tannbørste eller myk bomull pute fuktet i olje. Denne rengjøring fjerner lett rust eller rust som ikke har helt sunket i overflaten. Gjenta til du har fjernet rust så mye som mulig med denne metoden.

•Dampen en #0000 stålull skriveblokken i parrafin oljen, og gni forsiktig på eventuelle gjenværende rust inndelinger. Tørk bort løsnet rust med en myk klut. Fortsett til du fjerner rust så mye som mulig.

•Dampen en myk fille i mineral ånder, og tørk overflaten grundig. At metallet tørke for 12 timer, og inspisere overflaten. Hvis du finner at det er rust igjen, gå til trinn 6. Ellers går du til trinn 10.

•Boil 2 kopper vann i to til tre minutter. Hell varmt vann i en ikke-metalliske beholder, og legge til åtte vanlige teposer. Tillate te bratt i fem minutter og rør det godt.

•Trekk ut teposer, og at væsken avkjøles i 10 minutter. Du har opprettet et mildt sur løsning ved hjelp av tanniner av te. Denne milde syren vil bidra til å oppløse dypere og tykkere rustflekker.

•Immerse metall i opptil åtte timer. Du kan sjekke på den hver time eller så, fordi tiden det skal suge avhenger av mengden av rust. Når du ser en blå/grå belegg på metallisk, kan du fjerne den.

•Forbered gni overflaten med #0000 stålull eller en myk tannbørste mens den fortsatt våt med tannin løsning. Skyll overflaten i rent vann og inspisere den. Resoak metall eventuelt til du har fjernet alle rust.

•Rinse metallarbeider med rent vann, og tørk den med en myk klut eller en hårføner. Fjern maskering tape, soaking båndet i mineral ånder som nødvendig å oppløse limet.

•Polish metall området, samt noen messing eller bronse finish på stykket, mikro-krystallinske voks og en. Tørk objektet med en bomull pute når du er ferdig for å fjerne overflødig voks.