Hvor å fjerne Rust fra et rustfritt stål krus

February 16

Rustfritt stål sjelden ruster og det er derfor det en populær for utstyr og andre objekter som krus. Rustfritt krus kommer i en rekke størrelser, noen laget for reise eller pendling med lekkasjefri topper. Uansett hvilken type rustfritt stål krus du har, kunne rust danne når krus er riper og metallet beskyttende belegg er skadet.

Instruksjoner

•Apply olje til krus. Bruke mineralolje rustflekker på krus med et papirhåndkle. Vente 15 minutter på oljen å trenge rust. Deretter skrubbe på rust med en fuktig skrubbing pad. Vask krus og vann og tørk med papirhåndkle eller klut. Skrubbing for hardt kan skade overflaten av rustfritt stål som er grunnen til olje brukes først.

•Apply hvit eddik for gjenstridige flekker. Kjøpe hvit eddik og hell litt i et papirhåndkle. Bruke eddik rustflekker på krus. Vente 15 minutter å 30 minutter for eddik å arbeide med rust. Deretter forsiktig skrubbe på rust flekker med en fuktig skrubbing pad. Vask krus med såpe og vente og tørr. Den asketiske acid i eddik fjerner rust og er giftfri husholdning renere.

•Bruk Citrisurf 77 pluss. Kjøp Citrisurf 77 pluss online eller fra en oppussing butikken, The Rust lagre anbefaler Citrisurf 77 pluss i sin artikkel «Fjerne Rust på kjøkkenet rustfritt.» Sett litt av rustfjerner krus og vente i 30 minutter. Deretter vaskes rustfjerner med vann. Ifølge The Rust butikken, "ikke bare vil dette produktet fjerne rust, men det vil bidra til å holde det fra rusting i fremtiden."