Hvor å fjerne Rust fra en metall rørleggerarbeid Pipe

September 5

Hvor å fjerne Rust fra en metall rørleggerarbeid Pipe

Rust er en form for korrosjon som kan oppstå på en metalloverflate. Vann eksponering gjør metal spesielt utsatt for rust, så kan du ofte finne det på lekk avløp rør. For å fjerne rust fra en rørleggerarbeid pipe, må du sand unna løse rust flak og deretter behandle overflaten med en rust-oppløsning. Maling rør med en primer vil hindre ytterligere rust problemer.

Instruksjoner

•Scrub overflaten av rustne metall røret med en stålbørste fjerne eventuelle løse rust flak.

•Sand over overflaten av røret med en fin-korns slipepapir, i små sirkler. Sandpapir fjerner rust som er for fast for stålbørste å løsne.

•Ikke vernehansker. Påfør et tynt lag av naval gelé på overflaten av røret og la den suge i 30 minutter. Naval gelé oppløser rust. Etter 30 minutter, skyll overflaten med rent vann og tørk rør med en feilfri håndkle.

•Åpne kan Rust lege eller lignende produkt. Rust Doctor er en paint-lignende stoff som slår rust i magnetitt, en ufarlig og ikke-reaktive jernoksid. Dyppe en liten pensel i Rust legen og male hele overflaten av metall rørleggerarbeid pipe. La det tørke over natten. Rust legen vil konvertere gjenværende rust til magnetitt, som gir røret med en ny beskyttende belegg og hindrer videre rust.

Tips og advarsler

  • Når de Rust legen dries, du kan male over det med noen farge maling, eller la det vanlig.