Hvor å fjerne Rust fra en jern-Pan

June 9

Hvor å fjerne Rust fra en jern-Pan

Støpejern panner er populær for sin evne til å holde på varmen og fordele det jevnt under kokeprosessen. Dannelse av rust er sjelden et problem med panner som brukes regelmessig, men det kan utvikle seg over tid på jern panner som er lagret på et fuktig sted eller ikke tørket grundig etter bruk. Fjerne rust gjenoppretter en støpejern panorere for en levetid på nytten.

Instruksjoner

•RUB de berørte områdene av en tørr støpejern panorere forsiktig med stålull å løsne rust så mye som mulig. Skyll kjelen med varmt vann og tørke den med papirhåndklær.

•Fyll litt vegetabilsk olje i tørr kjelen. Dryss de rustne områdene med salt. Gni salt i rust med et papirhåndkle. Tørk pannen rent med en annen papirhåndkle. Skyll kjelen med varmt vann og tørk deretter tørt. Gjenta dette trinnet til ingen rust rester forblir på papirhåndklær.

•Vaskestasjonen tømmes pan godt i varmt vann og en fat detergent som inneholder fett-skjæring agenter. Tørk pannen godt.

•Reseason panne. Hell litt vegetabilsk olje i bunnen av kjelen. Gni den inn i overflaten av pannen med et papirhåndkle. Pan bør se tørr, ikke glinsende med olje.

•Plasser pan opp ned i ovnen. Angi et aluminiumsfolie under pan å fange drypper. Sett ovnen til 450 grader. Tillate pan å forbli i ovnen i 30 minutter. Slå av ovnen, fjerne panne og la den avkjøles til romtemperatur. Gjenta prosessen to til tre ganger.

Tips og advarsler

  • Lagre støpejern panorere i tørr.