Hvor å fjerne Rust fra elektroverktøy

July 24

Rust kan lett danne verktøy beholdes i fuktige steder som garasjer og kjellere. Hvis verktøy ikke har vært belagt med produkter som hindrer rust, er det viktig å fjerne rust så snart det vises. Venstre ubehandlet, rust kan spre og skade mekanismer for verktøyet. Rustflekker kan fjernes i en rekke metoder å bruke kommersielle og hjemmelagde rust removers.

Instruksjoner

•Treat bare rust flekker. Når du fjerner rust med et løsemiddel er det best å bruke det bare rust flekker og ikke hele verktøyet. Dette sparer penger, tid og energi, og reduserer avfall.

•Bruk en kjøkken scrubber. Bruk et kjøkken skrubbing pad som Scotchbrite eller stålull for lys rustflekker og overflaten rust. Legge til liberale mengder mineralolje rust flekken som et smøremiddel å gjøre prosessen enklere. WD-40 kan brukes i stedet for mineralolje.

•Bruk slipeverktøy. Mange produkter kan fjerne rust fra makt verktøy, inkludert sandpapir og en stålbørste. Slipeverktøy er best for harde materialer som verktøy som tåler slitasje.

•Bruk navle gelé. Dette produktet inneholder fosforsyre som gjør rust løselig og lettere å fjerne. Bruk navle gelé med pensel. Vent i fem til ti minutter og deretter tørke gelé med en fuktig klut eller papir håndkle. Følg instruksjonene på etiketten nøye. Navlen gelé er tilgjengelig på jernvarehandel og oppussing butikker.

Kjøp en kommersiell rustfjerner som CLR eller Calcium Lime Rust Remover. Dette produktet har en proprietær formel som kan fjerne tøff rustflekker. En annen reklamen fabrikat er Rust gratis, laget med fosforsyre. Kommersiell rensemidler kan være giftig så følge instruksjonene nøye.

•Prøv å hjemmelaget rettsmidler. Trygg, billig middel inkludere sitronsyre fra sitroner eller limes. Eddik inneholder asketiske syre og kan også fjerne rust. Bruke sitronsaft eller sidereddik på rustflekker. For tøffere flekker, bruk salt for å gjøre et slipemiddel lime og gni den inn i rust. Vask av lim med en fuktig svamp eller klut. Hjemmelaget rettsmidler er vanligvis best for små rustflekker.