Hvor å fjerne Rust fra Dusjdører

December 17

Hvor å fjerne Rust fra Dusjdører

Når deler på dusjene våre er laget av metall, er det uunngåelig vi finner noe rust. Når at rust på dusjen døren, krever det litt ekstra oppmerksomhet for å fjerne den. Noen enkle produkter og en liten bit av albuen fett har rustflekker fjernet fra dusj døren på et blunk. Du trenger bare å vite hva de må gjøre.

Instruksjoner

•Fyll litt rubbing alkohol på en ren fuktig svamp. Gni svampen over rustflekker på dusjen døren. Skyll. Hvis dette ikke tar vare på rust, gå til det neste alternativet.

•Sprinkle noen ikke-slipende rensemiddel som Bon Ami på en fuktig svamp og skrubb. Skyll grundig og gjenta prosessen hvis nødvendig. Dette bør fjerne de fleste rust fra Dusjdører. Igjen, hvis denne metoden ikke er effektive, kan du prøve neste.

•Spray ovn renere på rust på dusjen døren. Tillate renere å bo på dusjen døren i ca 20 minutter. Skyll fjerne. Denne metoden vil også fjerne alle såpe rester som har bygget opp på dusj døren i tillegg til rust.

•Sprinkle litt salt på en fuktig svamp. Klem saften av halv sitron på salt. Påfør blandingen på rust på dusj døren med svamp. Trykk blandingen mot rust flekken og la den være der i noen minutter. Skrubbe godt. Skyll med vann.