Hvor å fjerne Rust fra bassenget stiger

February 16

De fleste pool-stiger er laget av rustfritt stål, som er svært motstandsdyktig mot rust. Dette er en god ting, siden en stor del av de stiger vil være under vann i et miljø som er svært til rust formasjon. Men over tid basseng vil kjemikalier generelt skape en situasjon hvor noen rust vil danne på bassenget stiger. Forebyggende vedlikehold er best, kan du fjerne rust fra bassenget stiger og utsette videre formasjon på ubestemt tid med riktig behandlinger.

Instruksjoner

•Fjern stigen fra bassenget. Tørk ned stigen med en tørr klut å sørge for at det er helt tørt.

•Kombiner en kopp natron og en kopp pulverisert rensemiddel i en bøtte. Legg nok vann for å lage en tykk, spreadable lime.

•Coat hele overflaten av stigen med din rengjøring pasta. Avhengig av hvor stort stigen er, vil du måtte blande mer pasta. Kontroller at noen rustne flekker i særdeleshet er helt skjult under innlimingen.

•Dampen din nylon skrubber og få til å fungere. Hvis du ser "korn" av rustfritt stål, prøve å skrubbe hovedsakelig med korn. Men er dette ikke alltid synlige på bassenget stiger, så du må bare skrubbe. Som du skrubbe, vil natron og rensemiddel fjerne rust.

•Rinse ned stigen. Bruk en hageslange til å rense alle gjenværende lim av stigen. Med vann og holde et øye for flekker av rust du kan har savnet. Om nødvendig kan du trykke dem igjen med rengjøring skrubber og lim.

•Dry stigen. Bruk fast press og buff den med en ren, tørr klut. Kontroller at metallet er helt tørt før du går videre.

•Wax stigen. Et lag av automotive voks kan dramatisk forbedre ladder's odds når det gjelder kampen rust. Bruk en ren klut for å bruke voks i sirkulære bevegelser. Sannsynligvis må du la voksen satt i 10 til 30 minutter, men siden alle merker er litt forskjellige, bestemte produsentens instruksjoner å avgjøre hvor lenge å vente etter programmet før polering.

•Buff pool stigen. Bruk en ren, tørr klut og fast press. Når alle overflødig voks er fjernet, er glitrende basseng ladder klar til å bli erstattet inne bassenget.