Hvor å fjerne Rust fra badekar

November 30

Hvor å fjerne Rust fra badekar

Det er frustrerende å finne rust på porselen av badekaret ditt. Eller annen måte, uansett hvor hardt du skrubbe synes det å bo der, med mindre du bruker retten materiale for å fjerne den. Det er mange måter å fjerne rust fra badekar. Noen av dem innebærer rengjøringsmidler du kjøper på lokale oppussing butikkene og dagligvarer.

Instruksjoner

•Bruk sitronsaft og salt for å fjerne rust. Kontroller at området er tørt. Dekk rustne området med salt. Hell sitronsaft eller klem saften av en sitron over salt til det er grøtaktig. La den satt over natten og rengjør området i morgen. Rust forsvinner inn i salt.

Kjøp noen "Naval Jelly" for flekken. Ikke la den på porselen for lang. Bruk Naval gelé til området og stryke det. Hvis flekken er ikke borte, kan du gjenta den.

•Lag en blanding av hydrogen peroxide og kremen av tartar. Sett noen dråper av Hydrogenperoksid på rust flekken i badekaret og deretter strø kremen av tartar oppå. Vent 30 minutter. Gå tilbake på badet og tørk området med en svamp. Fortelle alle hvor hardt du jobbet med å fjerne stedet.

•Prøv en pimpstein eller en av de magiske viskelær fra Mr. Clean til å hjelpe deg i din kamp mot at rust. Gni området med ett og se rust kommer av badekaret.

•Soak i Cola. Sette Coca Cola på en fille og la den satt på rust over natten. I morgen, tørk rust flekken bort. Du kan også bruke destillert hvit eddik i stedet for cola.

•Desinfiser mens du rengjøre med rubbing alkohol. Blanding alkohol med vann. For hver unse av alkohol, bruke 3 unser vann. Sette dette i en sprayflaske og rist godt. Spray det på stedet, blot blanding opp med et papirhåndkle og fortsette i at mote til rust forsvinner.

Kjøp en rust fjerning produkt fra dagligvarebutikk eller maskinvare. Det er mange å velge mellom. CLR fjerner rust og kalk som noen ganger gjør rust så vanskelig. Mange folk sverger ved Bar Keeper venn eller Magica Rust Remover Spray, men mange andre også gjøre en god jobb. Hvis du bekymre deg om miljøet, sjekk etiketten for å se om det er et grønt produkt.