Hvor å fjerne Rust fra antikk metall

July 25

Antikk metall er fortsatt tilgjengelig i dag i mange former. Serverer retter, smykker, leker, te sett, møbler og andre elementer både store og små. I de fleste tilfeller, ble antikk metall ikke laget med beskyttende belegg å hindre rust. Dette betyr at når antikk metall utsettes for mye fuktighet, rust kan utvikle. Det finnes noen måter å fjerne rust fra antikk metall og gjenopprette det til den opprinnelige utseendet.

Instruksjoner

•Scrub av rustflekker. Bruk en skrubbe pute for å fjerne overflaten rust. Dette kan være alt som trengs for å kvitte seg med rust for små rustflekker.

•Apply hvit eddik til rust flekker med et papirhåndkle. La eddik på rust i 10 til 30 minutter. Deretter kratt av med skrubbe pad. Tørk området rent. Tørke helt. Hvit eddik er et trygt hjem renere. Den asketiske syren i eddik bidrar til å bryte ned rust på antikke metallet.

•Kontroller en lime ved å kombinere 1 del limejuice med 2 deler bordsalt. Bruke lim rustflekker med et papir tårn. La lim på rust for 2 til 3 timer, ifølge jorden enkelt nettsted. Deretter fjerne rust med en skrubbe pute. Tørk området rent med en fuktig klut eller svamp. Tørk godt.