Hvor å fjerne Rust fra aluminium & stål motordeler

August 1

Rust er et problem i mange husholdninger. Rust årsaker skader til aluminium og stål motordeler store apparater og kjøretøyene. Når metallet av en motor mikser med fuktighet eller vann, kan rust danne. De fleste rust er rødbrun i fargen, men det kan være en farge avhengig av metall brukes. Hvis rust ikke behandlet og reparert effektivt, vokser den skade motordeler.

Instruksjoner

•Scrub av rust. Ifølge artikkelen "Fjerner Rust fra verktøy" for på ThriftyFun.com er sliping av overflaten rust første skritt mot å bli rustne materialer til ser ny. Så snart rust vises på motordeler er det viktig å skrape den av. Noe rust er lett å fjerne med sandpapir, stålull eller en skrubbe pad. Kan være nødvendig for vanskeligere rustne områder bruke albue fett. Det er nyttig å legge litt mineralolje til rust. Etter olje trenger rust, er rust vanligvis lettere å fjerne.

•Bruk sitron juice. Et annet alternativ for lampe rust flekker er sitronsaft. Ifølge artikkelen "Hvor å opprette en hjemmelaget Rust Remover" på Edubook.com fjerner sitronsaft blandet med boraks rust. Lag en pasta av to stoffer og bruke det på rust flekken. Et annet alternativ er å legge salt sitronsaft. Etter en pasta, gjelde aluminium eller stål deler. Bruk en bomull klut eller papir håndkle for å bruke sitronsaft på de rustne områdene av delene i motoren. Være sikker på å bare mette rust. La sitronsaft blandinger forblir på rust i noen minutter. Tørk med en skrubbe pute. Hvis rust forblir, Gjenta dette rengjøringen. Bruke enten salt eller boraks med sitronsaft å fjerne rust flekker.

•Bruk naval gelé. Ifølge ThriftyFun.com, er "naval gelé laget for å fjerne rust." Dette stoffet er solgt i jernvarehandlere, oppussing sentre og online. Navlen gelé har en gel-lignende konsistens og inneholder fosforsyre som bidrar til å oppløse rust. Følg instruksjonene på etiketten nøye fordi fosforsyre kan være farlig hvis ikke brukes riktig. Naval gelé er effektiv i å fjerne rust fra metall motordeler.