Hvor å fjerne rød vin flekker fra Pima bomull

November 7

Hvor å fjerne rød vin flekker fra Pima bomull

Pima bomull er en ekstra myk, solid bomull oppkalt etter Pima indianerne som først vokste anlegget i USA. Dette fiber har en myk, silke-lignende stemning til det, ligner på egyptisk bomull, på grunn av den høye tråds. Fordi det er så absorberende, når rødvin søl på Pima bomull det raskt kan absorbere inn i stoffet. Rask responstid hjelper deg med å fjerne vin flekken og hindre den fra å spre seg videre til bomull.

Instruksjoner

•Trykk papir håndklær på rød vin-farget bomull å veken ut så mye fuktighet som mulig. Som papirhåndklær slikke rødvin, erstatte dem med rene håndklær. Holde wicking bort vin flekken til ikke mer vil overføre til papirhåndklær.

•Lay din Pima bomull plagg på en flat arbeidsflate. Helle salt tabell over området av vin flekken å absorbere mer av det. La salt i 20 minutter før børsting den i søpla.

•Fyll en bøtte med kaldt vann og bland i 1/2 tsp. oppvaskmiddel og 1 ss. hvit eddik. Plasser vin-farget Pima bomull plagget i bøtte og la den suge i eddik løsningen i 30 minutter.

•Fjern din Pima bomull fra bøtte og flush området flekken med kaldt vann. Hell prewash flekkfjerner over eventuelle gjenværende rød vin flekk og gni den inn i stoffet. La flekker remover arbeidet i 10 minutter å løsne de resterende flekker.

•Vaskestasjonen tømmes din Pima bomull plagg med vaskemiddel og kaldt vann. Kontroller at hele flekken er borte før tørking klær. Gjenta disse trinnene, om nødvendig, å behandle noen vin flekker som gjenstår.