Hvor å fjerne PVC

July 21

Hvor å fjerne PVC

Mange hjem nå bruke PVC rør for vannforsyning og avløp. PVC krever ikke rørleggers tape eller rør dop rundt beslag. PVC kobler på én av to måter. PVC bruker gjengede slip nøtter legge ved diskusjonstråder innredning avløp kurver. PVC-rør bruker også slip beslag til to stykker av PVC-rør sammen. Disse tilbehør er vanligvis på lange lengder og der en linje blir retning. Denne typen passende bruker et lim å sikre og forsegle tilkoblingen. Fjerne PVC, avhenger av hvilken type montering må kobles.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til datakanalen PVC er en del av en vannforsyning tilkobling. Eventuelt avskåret hoved vannforsyning ventilen til huset.

•Plasser en bøtte under PVC tilkoblingen hvis arbeider på vasken rør. Bøtte hindrer noen gjenværende vann i røret får over CAB gulvet. Hvis arbeider med drenering eller vannrør under hjemmet, er bøtte ikke nødvendig.

•Finn beslag på PVC har ikke tråder. Disse inventar har en liten hump hvor PVC-rør passer inn i utrustning. I motsetning til slip nøtter har slutten av skli montering ikke riller eller hakkene på utsiden.

•Skjære PVC pipe på punktet hvor den møter en ende av montering med en baufil. Hvis du ikke fjerner hele røret, går dette vanligvis du med nok pipe å legge en annen skli montering. Bruker ytterkanten av montering som en veiledning når kutte også bidrar til å sikre at du kutte røret rett.

•Når kutte feil tilbehør fra midten av en lang sikt, holder PVC-rør på den motsatte enden av montering når kutte første røret. Hold røret bort mens kutte gjenværende slutten av montering hindre fristilt slutten i å flytte.

•Løsne slip nøtter som kobler PVC til gjenger armaturer med en pipe skiftenøkkel eller slip-joint tang. Når slip mutteren er løs, kan du fortsette å snu det for hånd til det er gratis.