Hvor å fjerne Mold i kjelleren

October 1

Kjelleren kan være en grobunn for mold. Hvis mold i kjelleren din, skal du bli kvitt det umiddelbart. Mold kan raskt spre seg og er usunn. Visse former for mold - svart mold i særdeleshet - kan forårsake alvorlig sykdom. Heldigvis, du trenger ikke å kjøpe et nytt hus på grunn av mold. Du kan fjerne mold i kjelleren og arbeide mot forhindrer den fra å komme tilbake.

Instruksjoner

•Bruk verneutstyr når du arbeider med mold i kjelleren. Siden mold kan forårsake sykdom, bør du være sikker på å beskytte deg når jakt etter og ta vare på mold. En ansiktsmaske kan forhindre puste i muggsoppsporer og lange ermer og hansker kan beskytte huden din.

• Søk din kjelleren for underskriver av mold. Den vokser i fuktige områder, som er grunnen kjelleren er sannsynligvis stedet å finne den i ditt hjem. Formen kan være hvit, svart eller blå. Du kan se deler av misfarging i sement. Hvis det er tre i kjelleren, se etter områder der det er fordreining. Følg nesen. Det kan hende du finner mold ved lukte det.

•Gå elementer fra din kjelleren midlertidig. Som du vaske mold, kan det frigjøre spores som kan lande på elementer i kjelleren, forårsaker nye problemer. Gamle møbler og papp bokser er spesielt utsatt for mold.

•Repair noen vann lekker fordi de kan forårsake mold å danne.

•Scrub moldy området med såpe og vann. Etter dette, Bruk blekemiddel til området to ganger, med 20 minutter mellom programmer. Blekemiddel å drepe mold. Etter det, kan du bruke et vaskemiddel som inneholder borate. Ikke vask dette. Det vil hindre mold i retur.

•Bruk en avfukteren å regulere fuktigheten i kjelleren. Mold vokser i fuktige områder og kjelleren er ofte fuktig. En avfukteren kan hindre nye muggvekst.

Tips og advarsler

  • Hvis mold i din kjelleren dekker mer enn 10 kvadrat fot, bør du ringe en mold Utbedring selskapet. Slike en stor mengde mold kan bety mer alvorlige problemer, og det er viktig at ekspert fullt vurdere problemet. Gjør det kan føre til helseproblemer for din familie.