Hvor å fjerne Mold fra vinduet aluminiumsramme

April 5

Aluminium er naturlig motstandsdyktig mot mugg, men aluminium vinduskarmer kan utvikle mold vinteren fordi de har en tendens til å "svette" eller tiltrekke kondens. Siden vinduskarmer hvile mellom innendørs og utendørs miljøer, de kommer i kontakt med varme og kjøle luft samtidig, som kan skape fuktighet problemer. Hvis din vindu aluminiumsramme har blitt avhengig av mold, rydde opp problemet umiddelbart før soppen sprer på veggene.

Instruksjoner

•Tørk ned din vindu aluminiumsramme med papirhåndklær når enhver morgen kondens har fordampet. Åpne vinduet for å øke luftsirkulasjon til rammen. Slå på fans å øke luftsirkulasjon enda, eller på en avfukteren å trekke ut fuktighet direkte.

•Vacuum din vinduskarmen og omegn med en tynn vakuum slange for å trekke ut muggsoppsporer. For best resultat, bruk en høy effektivitet Particulate Air (HEPA) vakuum, som spesielt filtrerer urenheter. Vakuum alle områder rundt rammen, inkludert vinduskarmen, fordi muggsoppsporer å reise.

•Squeeze et par dråper av mild flytende oppvaskmiddel i en kopp vann. Dyppe en myk klut eller svamp i vaskemiddel mix og skrubbe den aluminium ytterkledning. Ikke bruk harde svamp eller skure pad fordi aluminium riper lett, og ikke bruker en sterke kjemiske renere fordi etsende kjemikalier er unødvendig og kan forårsake varig skade. Muggsopp kan bare vokse på aluminium hvis skitt og organisk materiale er tilstede, så du trenger bare en løsning som er sterk nok til å fjerne buildup.

•Scrub vindusrammen med en fuktig svamp å fjerne smuss. Tørr vinduskarmen igjen for å hindre at nye sporer spirende. Hvis det fortsatt noen spor av mold etter din rengjøring, skrubbe med et annet program av vaskemiddel, skyll og tørk.

•Rengjør leservinduet aluminium rammer rutinemessig for å fjerne skitt og debris. Hver morgen tørk fuktig Windows med papirhåndklær. Hvis fuktighet i huset blir høy, kjøre en avfukteren. Disse enkle prosedyrer kan hindre deg fra å måtte håndtere mold på vindusrammene aluminium i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Etter støvsuging mold fra din vindu aluminiumsramme, umiddelbart kaste ut vakuum bag eller vaske ut filteret. Gjøre denne utendørs.