Hvor å fjerne Mold fra tre Trim

March 19

Formen kan være en sjenerende problem som vokser med tid. Noen ganger kan ikke muggvekst sees på grunn av tilværelse under gips, veggen papir eller andre materialer som skjuler mold fra visningen. Den vanligste faktoren som alle overflater med mold har er at de er fuktig eller våt. Når mold får på tre trim, problemet Double fordi tre er et semi porøst materiale som kan være vanskelig å fjerne mold fra.

Instruksjoner

•Sett på sikkerhet briller, respirator og hansker før du fjerner eventuelle formen. Dette hindrer allergiproblemer eller andre helserisiko under fjerning av mold. Giftig muggsopp er ganske sjelden sammenlignet med giftig muggsopp, er det en risiko for svart muggsopp som er giftige.

•Bruk en svamp eller vaske klut med renere og vann for å fjerne verste av mold. Bruk litt albue fett og ikke vær redd for å skrubbe skogen kraftig. En svamp eller vaske klut vil ikke skade tre under rengjøringen. De beste rengjøringsmidler mold fjerning er blekemiddel eller ammoniakk, selv om andre sterke rengjøringsmidler kan brukes som foretrukket.

•Bruk scrub pensel, renere og vann for å skrubbe skogen. Skrubbe forsiktig med scrub pensel å unngå å skade tre. Pass på å få inn alle minste hjørnene og korn av skogen å hindre ytterligere mold.

•Dry tre brønnen. Forebygging er nøkkelen til å unngå et annet opprydding prosjekt, så sørg for tre trim er tørket.

Tips og advarsler

  • Hvis det er råtner på veden trim, fjerne delen av tre som er råtne, plasserer den i en pose og kaste den ut. Erstatte disse delene. Det virker som sliping er nødvendig for mold fjerning problemet har kommet for å råtne i stedet. Sliping risiko spre muggsoppsporer rundt og skape et større problem.