Hvor å fjerne Mold fra en luft behandleren

October 12

Hvor å fjerne Mold fra en luft behandleren

En luft behandleren er en enhet som sirkulerer oppvarmet eller avkjølt luft i en bygning i forbindelse med klimaanlegg. Luftbehandlere kan innebære klimaanlegg enheter, sentralvarme eller begge deler. Mold er et vanlig problem for luftbehandlere fordi mold vokser hvor som helst det er en vanlig kilde av fuktighet. Luftbehandlere bygge ofte opp kondens som kan fungere som en yngleplass for mold spredt. Fjerne mugg fra en luft behandleren må gjøres nøye og med flid.

Instruksjoner

•Mix en quart av flytende klor bleke med 3 quarts varmt vann og Legg til 1/3 kopp pulverisert vaskemiddel. Bruk gummihansker, siden blekemiddel er svært etsende. Vann hjelper forhindre skade luften handler.

•Bruk en respirator og briller til å hindre muggsoppsporer forstyrrer puste eller visjon. Visse typer mold forårsake alvorlige allergiske reaksjoner.

Slå av strømmen til luften handler å sørge for at det kan ikke slå på mens du rense det.

•Fjern samlingen blåser fra luften handler ved å angre skruene som holder den på plass. Hvis du ikke kan åpne systemet for å få tilgang til viften, må du finne en profesjonell reparatør å trygt og effektivt rydde mold fra luften handler.

•Apply rengjøringsmiddel til mold med børste svamp og la den sitte i flere minutter.

•Scrub mold bort med en scrub pensel. En tannbørste kan hjelpe i å få i små kriker og kroker som er vanskelige å nå.

•Fyll hvit eddik på noen gjenstridige mold flekker. Eddik er en annen sterk rengjøringsmiddel som er nyttig i mold fjerning. Nytt skrubbe området med en scrub pensel når eddik brukes og tørke overflaten av med en myk klut.

•REINSTALL blåser samlingen når systemet er helt tørr og så hvile den.