Hvor å fjerne Mold fra en Faux peis

July 2

Faux stein er et konkret produkt designet for å gi din peis utseende av naturstein uten bekostning. Når det gjelder rengjøring mold fra faux stein, er metodene for imitasjon og ekte de samme. Ifølge Environmental Protection Agency, alt du trenger å fjerne mold fra harde flater som faux steinen er litt vaskemiddel i vann. Kultivert stein produsenter anbefaler en pulverisert vaskemiddel som boraks for de beste rengjøringsresultater.

Instruksjoner

•Mix vaskemiddel med vann etter produsentens instruksjoner. To spiseskjeer per gallon av vann er tilstrekkelig i fravær av mer spesifikke instruksjonene på etiketten.

•DIP din nylon eller naturlig bust pensel i rengjøringsmiddel. Trykke på siden av bøtte fjerne alle overflødig løsning og skrubbe bort mold, gjenbruk å dyppe og trykke børsten etter behov.

•Tørk skrubbet området Rengjør av alle rester av vaskemiddel med en svamp dyppet i vann og vred. Tørk hele området minst to ganger for å sikre at alle spor er borte.

•Dry renset området med en hårføner på lav eller ingen varme. Hurtigtørkende vil hindre fukt fanget under overflaten fra utvikle mer muggvekst.