Hvor å fjerne Mold fra en automatisk interiør

January 8

Mold kan vises hvor som helst det er fuktighet. Mens du ikke nødvendigvis sjokkert over å finne mold vokser i bad eller kjeller, kan du bli overrasket over å finne mold i bilen. Kondens fra aircondition, drikke søl og vann lekkasjer kan alle føre til mugg. Ikke bare er mold en eyesore, det kan også føre til pusteproblemer, spesielt når presenterer på et trangt sted. Heldigvis, fjerne mold fra en bilens interiør er vanligvis enkel.

Instruksjoner

•Fjern alle matter og løs artikler som kan forstyrre din rengjøringen.

•Vacuum interiøret med en støvsuger som inneholder et hepafilter som fungerer bedre for innsamling muggsoppsporer. Noen løs mold er fjernet og lagret i vakuum skitt lagring så du kan kaste den.

•Mix sammen tre deler varme vann med en del hvit eddik i en sprayflaske. Eddik er en effektiv rengjøring og mold fjerningsverktøy.

•Spray eventuelle gjenværende mold på seter, gulvet eller dashbordet med vann og eddik løsning. En skrubbe svamp vil være nyttig for å fjerne mold av harde flater som dashbordet mens du må sannsynligvis scrub pensel for alle stoffer.

•Blot sprayet området med en tørr klut for å fjerne fuktighet og tillate interiøret til air-dry. Gjenta etter behov. Hvis formen ikke er går bort, kan du prøve eddik på nytt uten fortynne den.