Hvor å fjerne Mold fra betongvegger

October 20

Oppdage mold i hjemmet er en alvorlig sunnhet problem for familie og besøkende. Betong hus er utsatt for mold vekst Hvis betongen ikke er skikkelig beskyttet mot fuktighet. Når du oppdager mold i huset, er bli kvitt mold på vegger og tak avgjørende for å gi en sunn hjem.

Instruksjoner

•Feil fjerne mold på vegger og tak i huset kan føre til alvorlige helseproblemer, som hodepine som ikke vil gå bort, coldlike symptomer, og i alvorlige tilfeller, tette lunger som fører til lungebetennelse eller hacking hoste.

•BEGIN fjerne mold fra betong vegger og tak ved å legge til en kvart - en halv kopp med blekemiddel til en gallon av vann. Bruk en myk klut eller svamp for å bruke blandingen på vegger og tak der du kan se mold. Bruke et desinfeksjonsmiddel etter fjerning av mold vil hemme gjenvekst av mold i området du bare rengjort.

Hvis din familie er plaget av helseproblemer og/eller du tror mold problemet i huset kan være omfattende, bør du kontakte en mold fjerning tjeneste for å vurdere situasjonen og finne den beste måten å gå om å fjerne alle mold.

•Den helsemessige problemer med mold er ikke eliminert til alle mold er fjernet fra vegger og tak i betong huset. Når du har funnet, inneholdt, filtrert luft og fjernet mold du er klar å beskytte hjemmet ditt fra dette skjer igjen i fremtiden.

Jevnlig vask din vegger og tak i din betong hjem begrenser veksten av mold på grunn fuktighet i luften. Bruke en kombinasjon av blekemiddel og vann, skrubbe veggene ned med en bomull klut. Dette fjerner overflaten mold fra vegger og tak og tillate deg å puste lettere i ditt hjem.