Hvor å fjerne Mold fra akvareller

April 24

Mold er et vanlig problem i et miljø som er stadig fuktig, spesielt hvis det er manglende sollys i området. Mold kan finne hvor som helst grunn. Mens det ikke er vanskelig å fjerne i små mengder, er det en virkelig utfordring å fjerne mold fra malerier. Oljemalerier krever rengjøring, men akvareller enda mer så, som eksponering for fuktighet kan føre sine delikate farger å kjøre. Men med riktig pleie kan mold fjernes fra akvareller.

Instruksjoner

•Fargeringer på formen med en myk børste. Lys friksjon kan være nok til å fjerne alle eller noen av mugg uten å påvirke maling.

•Plasser maleriet i sollys om dagen i flere dager. Direkte sollys dreper mold og kan fjerne den fra malerier. Sollys fades maling over tid, men flere dags intermitterende eksponering vil ikke føre til skade en akvarell.

•Tørk på formen med en liten bit av lys-korns slipepapir nøye fjerne mold, hvis de andre metodene ikke fungerer. Vær svært forsiktig når du gjør dette fordi sandpapir kan potensielt skade lakken Hvis for mye kraft. Støv maleriet etterpå for å fjerne alle løs sand som har kommet av sandpapir.

Tips og advarsler

  • Har noen verdifulle eller sentimental malerier profesjonelt rengjøres eller for å redusere oddsen for skade.