Hvor å fjerne kaffe flekker fra kommersielle gulvteppet

February 24

Hvor å fjerne kaffe flekker fra kommersielle gulvteppet

Et foretaks utseendet reflekterer sine tjenester. Flekker på et teppe i en kommersiell innstillinger kan være mer enn bare et øye sår. Kaffe flekker, spesielt på lys farget tepper, er ganske merkbar. Og, hvis mulig, de må renses opp umiddelbart. En av de beste løsningene for kaffe flekker er eddik. Surare enn kaffe, er det effektive i å fjerne nystekte flekker. Det kan hende at eldre kaffe flekker kan fjernes med hydrogenperoksid. Men sitter lengre kaffe på et teppe, jo mer dypt flekken setter i.

Instruksjoner

•Blot opp overflødig væske. Ikke gni teppet. Det vil fray fibrene. Hvis flekken er tørr, hopper du til trinn 5.

•Blot området misfargede. Dyppe en fille i en kopp vann som 1 ts oppvaskmiddel (alkaliske og blekemidler gratis) er lagt til. Trykk væske i stained området slik at det er godt mettet.

•Soak flekken med en løsning som er en delvis hvit eddik, to deler vann. Tillate løsningen å suge i 15 minutter. Så bruk en ren, tørr håndkle og trykk til ingen mer væske blir absorbert.

•Soak stedet igjen med kaldt vann. Så bruk en ren, tørr håndkle og trykk til mer væske blir absorbert (veier håndkleet ned med murstein kan hjelpe). Eller, hvis du har en damp renere, damp Rengjør stedet.

•Blot flekken med fortynnet hydrogenperoksid hvis noen misfarging. Legge til 1 1/2 tsp. av Hydrogenperoksid per kopp vann. Dypp en ren klut i løsningen og blot stained området til det er godt mettet. La den suge i en time. Gjenta til flekken er fjernet. Så la den luften tørr.

Tips og advarsler

  • Som du blot, flytte til en ren del av håndkle eller klut når det blir flekkete.
  • Teste teppets colorfastness før du rengjør med eddik eller hydrogenperoksid. Fukt en hvit klut med væsken og trykk det inn i et teppe i 60 sekunder. Hvis ingen av fargen overføres til klut, er det greit å bruke den på teppet.