Hvor å fjerne kaffe flekker fra en karaffel

October 5

Hvor å fjerne kaffe flekker fra en karaffel

Hvis du prøver å fjerne gjenstridige flekker og leftover kaffe lukt fra innsiden av glass eller metall karaffel, er det ikke nødvendig å kjøpe dyrt vaskemidler eller rengjøringsmidler. Med hjelp av noen vanlige husholdningsartikler, kan kaffen se og lukte så rene som da den var nye.

Instruksjoner

•Legg 2 ss. tørr oppvaskmaskin vaskemiddel til karaffel og fylle den med varmt vann. Forsiktig swish blandingen rundt i potten, og la den sitte i 20-30 minutter. Utøse vaskemiddel blanding og bruk en svamp eller oppvaskkluter slette gjenværende kaffe rester av din karaffel interiør. Skyll potten grundig før du bruker.

•Apply et belegg av husholdningenes natron til en fuktig svamp og skrubbe ut karaffel. For gjenstridig flekker, fylle karaffel med vann etter skrubbing, forlater natron og vann blanding å sitte over natten. Natron er en naturlig skure agent, og det hjelper for å løfte bakt på kaffe flekker uten riper opp eller skader din karaffel. Skyll ut karaffel for hånd eller kjøre det gjennom oppvaskmaskinen etter utvasking.

•Fyll 1/8 kopp bleke i bunnen av karaffel og fyll resten av potten med varmt vann. La bleke blandingen å sitte i 15-20 minutter, og så helle den og vaske karaffel med mild oppvaskmiddel. Skyll grundig og tørk deretter tørt med en ren klut.

•Plasser to protese rengjøring tabletter i karaffel og fyll den med varmt vann. La blandingen å nyte natten før vask i varmt såpevann vann neste morgen.