Hvor å fjerne fettflekker fra en Polyester bomullsduk

August 22

Duker er lett farget under måltidene. Fettflekker er den vanskeligste å fjerne. Vask duken i vaskemaskinen vanligvis kvitt ikke flekken. Her er fire måter å fjerne fettflekker fra en polyester bomullsduk, selv om du må gjøre litt ekstra arbeid før du kaster det i vaskemaskinen for normal hvitvasking.

Instruksjoner

•Fyll litt hår sjampo på flekken og fungerer det med en gammel tannbørste. Tillate sjampo å sitte på flekken i minst fem minutter før skrubbing igjen. Fortsette å skrubbe før flekken er ikke lenger synlig, så hvitvaske duken.

•Sprinkle bakervarer brus på flekken og la den sitte i 2-3 timer. Bakepulver hjelper for å trekke fett av stoffet. Deretter skrubbe området med en fett-skjæring oppvaskmiddel og la det sitte i 20 minutter før hvitvasking.

•Plasser duken i badekaret eller synke slik at flekken er direkte under kranen. Kjør varmt vann på flekken i minst 5 minutter, og du burde se flekken begynner å avta. Når flekken er borte, hvitvaske duken som vanlig.

•Spray WD-40 på flekken og la den suge i 10 minutter. Skrubbe området med en fett-skjæring oppvaskmiddel og hvitvasking som vanlig.

Tips og advarsler

  • Tilføyer en koppen av eddik til skyll syklus av vaskemaskinen vil bidra til å fjerne noen langvarig lukt.