Hvor å fjerne fett fra rørledninger

November 22

Hvor å fjerne fett fra rørledninger

Rørledninger fra kjøkken eksosanlegg kan bli strødd med en oppbygging av fett fra mat mat. Fett bør være fjernet og renset slik viften kjører riktig. Rørledningene på kjøkkenet er ofte oversett, men en gang vaska systemet vil fungere mye bedre.

Instruksjoner

Slå av strøm til kjøkkenet området og dens tilhørende rørledninger. Hvis det er en plugg, koble kjøkken eksos. Hvis pluggen er skjult, slå av strømmen til kjøkkenet bruker hjemmet strømbryter.

•Fyll vask med varmt vann og legge noen dråper avfetting oppvaskmiddel på vannet. Fjerne mesh rørledningene som på faktiske fan og sted i vannet, gi dem tid til å nyte. Nøyaktig fjerning metoder varierer for hvert system og noen fans kan ikke fjernes. Nett,- eller filter, trekker vanligvis av.

•Fyll en bøtte med vann og legge ammoniakk i henhold til instruksjonene på flasken i forhold til størrelsen av bøtta. Ammoniakk bryter ned fett og capful eller to av det er vanligvis nok. Sørg alltid for vinduene er åpne, og det er god ventilasjon før du bruker ammoniakk.

•DIP svampen i ammoniakk og vann og ren rørledningene, starter på innsiden. Fjerne så mye oppsamlet fett som mulig. Skyll svamp for å holde det som fett-fri som mulig.

•Fyll et lite strøm dampenheten med vann etter bestemte dampbåten instruksjonene. Nøyaktige instruksjoner varierer på hvert dampbåten, men vanligvis en tank fjernes og fylt med varmt vann. Bruk dampbåten på innsiden og utsiden rørledningene. Steam krefter gjennom gjenværende fett uten skrubbing. Hvert minutt eller så vende dampbåten og tørk av vann og fett fra systemet. Slå av dampbåten når overflaten er glatt og ren. Tørke ned systemet med såpe og vann, en ren svamp.

•Rengjør fan og mesh filteret. Siden fan og mesh filteret ble soaking i vann og avfettingsmiddel, er rengjøring vanligvis tørke av fett og deretter bruke såpe og vann for å feilfri for desinfisering formål. Erstatt fan og filtrere rørledningene etter det tørker.

Tips og advarsler

  • Rengjør Ledningskanalsystemet hver par måneder å forhindre fett buildup.
  • Unngå puste i røyk ved ammoniakk.
  • Makt dampende er nyttig å fjerne fett, men sin utstyr blir varm og kan brenne huden.